Vi själva tycker att Nobben har en väldigt stark personlighet. Han personlighet skulle passa perfekt i en barnbok och eftersom vi tre är nästan barn själva har vi skrivit en liten historia om Nobben, nu undrar vi ifall någon skulle vara intresserad av att testläsa den för sina barn. Vi tror att den kan passa barn i åldrarna 4 till 7. Historien vi har skrivit heter än så länge Nobben och Bibbi träffas. Den är baserad på verkligheten, Bibbi symboliserar Wildas lillasyster och allt utspelar sig på gården Nobben bor på i dagsläget, allt som händer är dock inte verkligt men en del av sakerna har faktiskt hänt. 
 
Historien är 3 A4 sidor och om du skulle vara intresserad av att testläsa den kan vi maila den utan kostnad. Vi skulle uppskatta feedback och vad barnen tyckte om den, även barnens åldrar. Skicka ett mail och döp det med "testläsning" eller liknande så ser vi till att du får chansen att läsa den!
 
Med vänliga hälsningar,
Wilda, Else och Olga
 
 
barn, barnbok, kalasponnyridning, ponny,
Vi vill önska ett sent gott nytt år! Vi forsätter självklart med ponnyridningar detta år igen så tveka inte att höra av er om ni är intresserade. Mailen är detsamma som förr - kalasponnyridning@gmail.com.
Vi kan gå ponnyridningar även nu under de kallare månaderna, lite beroende på vädret dock. Lilla Nobel har inga skor och halkar därför väldigt lätt om det inte finns en grusad väg eller en snöig väg som ej är skottad.
 
 
 
 
 
En glad Nobben i höstas! Nobben är inkörd men tyvärr kan vi inte erbjuda vagnturer på kalas ännu eftersom det är svårt att köra vagnen i släp tillsammans med två hästar.
 
Med vänliga hälsningar,
Kalasponnyridning
 
 
Vi har ju helt glömt bort att säga att Nobben har instagram! Följ honom och allt han gör - nibbetinobb.
Facebook har han också och han blir gärna vän med alla som vill bli hans vän, där heter han Nobel Nobben. På facebook hittar ni även vår facebooksida, kalasponnyridning. 
 
Dela gärna med era vänner så blir vi och Nobben jätteglada!
 
/Else, Olga och Wilda